Francuzi otvorili fabriku u Nišu

Bez autora
Mar 03 2011

Francuska kompanija ''Batiqoc''otvorila je danas u Nišu, uz podršku poslovnih partnera ''Batiroc'' i ''Axe Metal'', novu fabriku u kojoj će biti zaposleno 80 radnika. Preduzeće ''Batiqoc'' bavi se izradom krovnih konstrukcija i poseduje sertifikat za proizvodnju tog tipa građevinskog materijala. U početak poslovanja u Nišu uloženo je dva miliona evra, a očekuje se da vrednost investicije bude znatno veća posle razvoja proizvodnje. Proizvodi preduzeća ''Batiqoc'' izvoziće se u zemlje EU i Rusiju, a u toku su i pregovori za izvoz proizvoda na tržište Balkana i Afrike. Kompletan materijal za izradu krovnih konstrukcija nabavljaće se u Srbiji.

Francuzi otvorili fabriku u NišuFrancuska kompanija ''Batiqoc''otvorila je danas u Nišu, uz podršku poslovnih partnera ''Batiroc'' i ''Axe Metal'', novu fabriku u kojoj će biti zaposleno 80 radnika.

Preduzeće ''Batiqoc'' bavi se izradom krovnih konstrukcija i poseduje sertifikat za proizvodnju tog tipa građevinskog materijala. U početak poslovanja u Nišu uloženo je dva miliona evra, a očekuje se da vrednost investicije bude znatno veća posle razvoja proizvodnje.

Proizvodi preduzeća ''Batiqoc'' izvoziće se u zemlje EU i Rusiju, a u toku su i pregovori za izvoz proizvoda na tržište Balkana i Afrike. Kompletan materijal za izradu krovnih konstrukcija nabavljaće se u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik